Tietoa meistä

Maanrakennus Kantoniemi Oy on vuonna 1987 perustettu perheyritys. Yritys aloitti toimintansa nimellä KVA-Rakennus Oy, keskittyen aluksi pääasiallisesti rakennustöihin. Rakennustyöt vaihtuivat kokonaan maanrakennustöihin vuonna 1995, jonka jälkeen yritys on keskittynyt ainoastaan maanrakennustöihin.

Yritys koki sukupolvenvaihdoksen kesäkuussa 2018, yrityksen omistajuuden siirryttyä isältä pojalle. Sukupolvenvaihdoksen yhteydessä yritys muutti myös nimensä: Maanrakennus Kantoniemi Oy. Uusi nimi kuvailee nyt paremmin yrityksen toimintaa.

Maanrakennus Kantoniemi Oy hoitaa kaikki maatyöt isoista pieniin kohteisiin. Asiakaskunta koostuu pääasiassa yrityksistä sekä yksityisistä henkilöistä.

Yrityksen toimenkuvaan kuuluu muun muassa viherrakentaminen, salaojaremontit, rakennusten pohjatyöt, maa-aineksien kuljetukset, purkutyöt jne.. Talvella maanrakennustöiden lisäksi yritys hoitaa teiden ja pihojen aurausta.

Yrityksen vahvuus on työn laatu ja luotettavuus. Yritykselle on tärkeää, että asiakasta kuunnellaan ja asiakas on työn lopputulokseen aina tyytyväinen.

Lassi Kantoniemi

Toimitusjohtaja

0440898983

lassi.kantoniemi@maanrakennuskantoniemi.fi